ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
         Δέν υπάρχει αμφιβολία!
         Ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλαδος, απο γιορτή του ποδοσφαίρου πο επρεπε να ηταν, οπως γινεται σε ολο τον Πλανήτη, κατάντησε μια κοκόγουστη φαρσοκωμωδία!
         Ο θεσμός που πέρασε απο σαράντα κύματα, εγινε πρωτο θέμα σε ολες τίς τηλεοράσεις σαν το φαινόμενο, στο Παγκόσμιο Ποδοσφαιρικό Στερέωμα!
         Υστερα απο τα καμώματα του Παναθηναικού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της συμμετοχής (!;) του αρμόδιου υπουργου Αλητισμού και φυσικά με την απειλή του GREXIT, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλαδος εγινε με άδειες τις κερκίδες του Ολυμπιακου Σταδίου και με ενα μήνα καθυστερηση!!!
         Αυτο βεβαια ειχε ως αποτελεσμα οι παίκτες του Πρωταθλητή να χάσουν την φόρμα τους, μιας και οπως ειχε ανακοινωθεί οχι μια αλλα πάνω απο,τρείς φορες, ο τελικός δέν επροκειτο να γινει!!! Ετσι οι ερυθρόλευκοι έβγαζαν εισιτήρια για διακοπές και υστερα απο λιγο με ανακοίνωση της Αρχής ακύρωναν τα εισιτήρια και φτού απο τήν αρχη!!!
         Ετσι φθάσαμε στο χθεσινοβραδυνό τελικό, που ειχε σαν αποτέλεσμα να δουμε εναν Ολυμπιακό  να σέρνεται και να προσπαθει να κρατηθεί όρθιος! Απο την αλλη πλεύρα η ΑΕΚ με συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια της κατάφερε με πέντε αντεπιθέσεις σ'ολο το παιχνιδι να πετύχει να νικήσει τον Πρωταθλητή και να κατακτήσει δίκαια και άξια το Κύπελλο Ελλαδος 
         Ολη αυτη η κατάντια του θεσμού του Κυπέλλου Ελλαδος, εχει υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο! 
         Και αυτός δεν ειναι αλλος απο τον αρμόδιο υπουργο Αθλητισμου Σταυρο Κοντονή, τόν οποιο ο Ολυμπιακός θεωρεί υπαίτιο!!!
         Μάλιστα ο Ολυμπιακός κάνει λογο για στημένη ενεργεια των άλλων ομαδων και του κ. Κοντονή σε βάρος του. Τονιζει μάλιστα ο Ολυμπιακολς πως ο Αλεξης Τσίπρας πρέπει να διώξει απο το υπουργείο τον Σταυρο Κοντονή για το καλο του Ελληνικού Ποδοσφαιρου! Διαφορετικά το ποδοσφαιρο θα πεθάνει!!!
          Τι, δέν κατάλαβες, πάλι Αλέξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου