ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Μπορεί να έφυγε απο τόν Ολυμπιακό ο διεθνής παίκτης Κώστας Μανωλάς ομως δέν τον...ξέχασε!
           Μπορεί σήμερα να ειναι ο αμυντικός "ογκόλιθος" της Ιταλικής Ρόμα, τόν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ομως δέν το...λησμόνησε!
           Μπορεί τωρα ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός να βρίσκεται ενα μόλις βήμα πρίν την Βρετανική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Ολυμπιακό δέν τον βγάζει απο την...σκέψη του!
           Μπορεί οι συζητήσεις Ρόμα Μάντσεστερ να ειναι σε προχωρημένο στάδιο και να αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής, ο Κώστας Μανωλάς ειναι...δίπλα στόν Ολυμπιακό!
           Μπορεί η μεταγραφή να ειναι ζήτημα ημερών, ο Μανωλάς ομως.. στηρίζει τον Ολυμπιακό!
                Και ολα αυτά επειδή απο την σπουδαία αυτή μεταγραφή, ο Ολυμπιακός δέν θα βγει ζημιωμένος! Ειναι αλήθεια οτι ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του πολλά εκατομμύρια ευρώ!

                   Εάν λοιπόν η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά απο την Ρόμα στήν Μαντσαστερ Γιουναιιτεντ γίνει μέχρι και την πρώτη Σεπτεμβρίου, ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του πάνω απο 20.000.000 ευρώ!
                   Υπαρχει ρήτρα σχετική στο συμβόλαιο του Ελληνα ποδοσφαιριστή που λεει πως εαν η μεταγραφή πραγματοποιηθεί μέχρι και την 1 Σεπτεμβρίου του 2016, τότε θα εισπράξει ο Ολυμπιακός αυτά τα 20 εκατομμύρια ευρώ...
                   Ομως, εάν η Ρόμα παραχωρήσει δανεικό τον Μανωλά, για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς, τότε ο Πρωταθλητής Ελλάδος θα χάσει αυτό το μπόνους!
                   Ολα πάντως θα τελειώσουν πολύ σύντομα!
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου