ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ "ΜΠΑΜ", ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Ειναι έτοιμη η βόμβα χιλίων μεγατόνων που θα ρίξει τουτο το,καλοκαίρι ο Ολυμπιακός!
    Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν και θα κάνουν οπως λένε το ΜΠΑΜ στίς μεταγραφές του καλοκαιριού! Ειναι έτοιμοι λοιπόν και ρίχνουν πολλά πολλά εκατομμύρια ευρώ για τήν απόκτηση σπουδαίων-πολύ πολύ μεγάλων ονομάτων στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα!
    Ενας απο,αυτούς ειναι και Γερμανός διεθνής ασσος με ισπανικό ονομα Μαριο Γκόμεζ, ο οποιος τωρα βγαζει το ψωμί μου στην Τουρκική Μπεσίκτας!
    Για τόν λογο αυτόν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο μεγαλοεφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης ηρθε πρόσφατα σε τηλεφωνική επαφή (η κουβέντα τους κράτησε πολυ ωρα! Ειναι αλλωστε φιλοι) με τόν ιδιοκτήτη και ισχυρό άνδρα της Τουρκικής Μπεσίκτας, με τον οποιο συζήτησαν την απόκτηση απο τον Πρωταλητή Ελλλαδος του 29-30 χρόνου Γερμανού ποδοσφαιριστή με ισπανική καταγωγή Μάριο Γκόμεζ, το πραγματικό ονομα του οποίου ειναι Μάριο Γκόμεζ Γκαρσία!
    Ειναι γεγονός, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να μαθει τίς προθέσεις τοσο της Μπεσίκτας, οσο και του ιδίου του παίκτη, του Μάριο Γκόμεζ!
    Πρεπει εν τω μεταξύ να θυμίσω πως οι ερυθρόλευκοι εχουν ενδιαφερθεί ξανά για τόν πρώην άσσο της Μπάγερν, της Φιορεντίνα και τωρα της Μπεσίκτας.
    Σε λιγες ημέρες αναμένονται εξελίξεις...
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου