ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

"ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ", Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!!!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής
     Λιγες ωρες έμειναν, για την σέντρα του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλαδος!
     Ειναι ενα παιχνιδι, μία κι'εξω!
     Στίς άδειες εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου (τιμωρήθηκε απο τό υπουργείο η γιορτή του ποδοσφαίρου, γιατι ο τελικός ενός κυπέλλου ειναι ο καθρέφτης, το πρόσωπο του ποδοσφαίρου μιας Χώρας!) ο γηπεδούχος Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, σε εναν αγώνα μιας...χρήσης!!!
     Οι ξένες εφημεριδες μιλάνε για εναν αγώνα μ'εναν πρωταγωνιστή και τον παρομοιάζουν "σαν την γάτα με το ποντίκι"!!!
        Για τον αγώνα αυτόν μίλησε στούς παίκτες του ο Μάρκο Σίλβα. 
        Συγκεκριμένα ο προπονητής των Ερυθρολεύκων υποστηριξε πως, "εχει μείνει ενα παιχνιδι! Ειναι ο τελικός, για να ολοκληρώσουμε τήν χρονιά. Ολοι θέλουμε και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε τόν καλύτερό μας εαυτό, προκειμενου να παρουμε και το τρόπαιο αυτο, ωστε να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο..."!
        Στη συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού μιλησε στον κάθε παίκτη χωριστά, λέγοντας επειτα. "Θέλω να ειμαστε αποφασισμένοι για την νίκη. Να τα δώσουμε ολα, για να πετύχουμε τόν στόχο μας..."!
        Ειναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός ειναι σαφώς καλύτερος απο τήν ΑΕΚ! Κι'αυτό τό δέχονται ολοι οι ΑΕΚτζηδες! Φθανει οι Ερυθρόλευκοι να το δείξουν και μέσα στο γήπεδο, οπως ειπε χαρακτηριστικά και ο Μάρκο Σίλβα. "Ειμαστε οι Πρωταθλητές. Και πρέπει να το δείξουμε και στόν τελικό του Κυπέλλου..."! Ειπε ο κ. Σίλβα, θέλοντας να κρατησει πολύ ψηλά τούς παίκτες του...
         Απο τόν τελικό θα απουσιάσει ο Ομάρ Ελαμπεντελαουι, ο οποιος τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση!
         Το παιχνίδι που θα αρχισει οχι στις 9, αλλά στίς 8.30 το βραδυ, θα μεταδοθεί απο την τηλεοραση του ΟΤΕTV και με μισή ωρα καθυστέρηση απο την ΕΡΤ...
         Σάββατο 7 Μαίου 2016. Ολυμπιακό Σταδιο.
         Ωρα 20.30
         Προ κενών εξεδρών, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλαδος!!!
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου