ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Ύστερα απο πολλές διαφωνίες και πολλά εκατοντάδες ΟΧΙ απο την πλευρά της ΑΕΚ (κάτι μου λέει πως ΔΕΝ ήθελε να γίνει ο αγώνας!!!) αλλά και του υπουργείου (!;) γίνεται επιτέλους ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Πρωταθλητή Ολυμπιακού και της ΑΕΚ!
           Ειναι ενας αγώνας που σίγουρα θα απασχολήσει τον ιστορικό του μέλλοντος για τα καμώματα του ΠΑΟΚ (απο φταίχτης το...παίζει τωρα θύμα! Μην χειρότερα!!!) αλλά πολύ πολύ περισσότερο της ΑΕΚ που τονίζει διαρκώς -οπως λέει η επίσημη πλευρά της κιτρινόμαυρης ομάδος- πως αδικείται!!!
           Το βραδυ της Τρίτης λοιπόν θα δούμε όλοι το ποια ομάδα ειναι η καλύτερη!
           Σε λίγες ώρες, στο Ολυμπιακό Στάδιο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα! Και δέν σηκώνει κύριοι της ΑΕΚ καμία δικαιολογία, οπως "τα παιδιά ήταν κουρασμένα"!!! Ή, "η διαιτησία μας αδίκησε"!  Άλλωστε μαζί με τόν Σταύρο Κοντονή συμφωνήσατε στον κ. Σιδηρόπουλος! Ετσι δέν ειναι;
           Σε λίγες ώρες ολα στην φόρα...
             Θα γυρίσω την μνήμη όλων αρκετά χρόνια πίσω!
             Θα πάμε σ'εναν άλλον τελικό του Κυπέλλυ όπου ο Ολυμπιακός ενα λεπτό πριν απο το τέλος των καθυστερήσεων δέχθηκε την ισοφάριση σε 3-3! Ο αγώνας πήγε στην παράταση που κι'αυτή έληξε ισόπαλη 1-1! Σκορ αγώνα 4-4! Ετσι οι αγώνας πήγε στα πέναλτυ όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 15-14!!!!! 
            Τελικό σκόρ (τυπικά γηπεδούχος ήταν η ΑΕΚ!)  ΑΕΚ-Ολυμπιακός 18-19!
            Πρώτο...βιολί του Ολυμπιακού ο Άγγλος Ματ Νταρμπισιρ, που εδω το βλέπετε να σημειώνει με εκλεκτική κεφαλιά ενα γκόλ του Ολυμπιακού που έπαιζε με δύο παίκτες λιγότερο!!!
            Ήρωας του τελικού ο τερματοφύλακας Νικοπολίδης που πέτυχε το 15 γκολ με πέναλτι, που ήταν και το νικητήριο!!!
             Ετσι ο Ολυμπιακός κατέκτησε ενα ακόμα Κύπελλο Ελλάδος!
             Πάμε! Πάμε παιδιά του Θρύλου. Πάμε γερά...
Γιώργος Κοντονής 
       Δείτε, ετσι για την ιστορία, τούς πρωταγωνιστές εκείνου του τελικού...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου