ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ, ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ!!!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Σε πείσμα όλων αυτών που επιθυμούν να λένε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος 2016, ΔΕΝ θα γίνει,  τούς ενημερώνω πως θα πραγματοποιηθεί οριστικά, στίς 15 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
    Ακόμα ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός, στην προσπάθεια του να κρατήσει τούς παίκτες του σε φόρμα, πραγματοποίησε την Κυριακή ταξίδι στό Βελιγράδι, όπου το βραδυ έδωσε φιλικό αγώνα με τόν Πρωταθλητή Σερβίας τόν Ερυθρό Αστέρα.
    Το τελικό αποτέλεσμα αυτού του ιστορικού φιλικού αγώνα, ΔΕΝ εχει μεγάλη σημασία, όσο εχει  βεβαίως η μεγάλη αδελφική φιλία των δύο Ερυθρόλευκων Συλλόγων!
       Ετσι και πρίν απο την έναρξη του αγώνα, αλλά ιδιαίτερα πολύ στό τέλος οι Ερυθρόλευκοι μια αγκαλιά έκαναν τον γύρο του θριάμβου! Και ο κόσμος χειροκρότησε με όλη την δύναμη του τους πρωταγωνιστές.
       Ερυθρός Αστέρας και Ολυμπιακός ειναι αδελφοποιημένα Σωματεία, εδω και κάμποσα χρόνια! Ετσι και στην προσπάθεια τους ακόμα πιο μεγαλύτερης σύσφιξης των σχέσεων τους, οι δύο διοικήσεις δίνουν σχεδόν κάθε χρόνο ενα ή δυο φιλικά παιχνίδια! Χθές στο σχόλιο μου σας έδωσα λεπτομέρειες για τις σχέσεις  του Ολυμπιακού καί του Ερυθρού Αστέρα...
       Για την ιστορία, αναφέρω, πως το τελικό αποτέλεσμα του χθεσινοβραδινού αγώνα, ειναι 2-2!
Γιώργος Κοντονής

    Ιδού και τα τέσσερα γκόλ του αγώνα των δυο Ερυθρολεύκων, χθές, στο Βελιγράδι



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου