ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΕ ΚΟΝΤΟΝΗ. "ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ;"

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
            Απο την αρχή θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι.
            Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, που ο τελικός τιυ Κυπέλλου Ελλαδος γίνεται χωρίς κοσμο! Ενω σ'ολο τόν κοσμο ο τελικός αποτελεί και ειναι η ΓΙΟΡΤΗ του Ποδοσφαίρου. Εδω ειναι η ΝΤΡΟΠΗ του Ποδοσφαιρου! Ετσι βεβαια οπως ώθησαν τα πραγματα ο Παναθηναικός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και φυσικά, ο αρμοδιος υπουργός Αθλητισμού υιοθέτησε ολα αυτά, ειναι πραγματικά  Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!
                Υστερα απο πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές βολές τίς περισσότερες σε βάρος του Πρωταθλητή Ολυμπιακού και με το GREXIT απο την FIFA πού κρέμεται οπως η Δαμόκλειος Σπάθα πάνω απο το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, αποψε γινεται ο τελικός χωρίς την αίγλη που θα επρεπε να ειχε! Και γι'αυτό οι παράγοντες που φταίνε ειναι κάποιοι που αντι να βάλουν χρήματα και να κάνουν τίς ομαδες τους ανταγωνιστικές καθυβρίζουν τον Ολυμπιακό! Βέβαια σ'αυτό ερχεται αρωγός και ο Σταυρος Κοντονής, που παρασύρθηκε δυστυχώς απ'ολους αυτούς, με τα γνωστά επακόλουθα!!!
                 Τωρα.
                 Εμαθα, πώς ο αρμοδιος υπουργός Αθλητισμού ΔΕΝ θα παει για να παρακολουθήσει τον τελικό, που εστω κι'ετσι ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Βέβαια, εαν τελικά ο Σταύρος ΔΕΝ πάει, θα δώσει το δικαίωμα στον κοσμο, να πιστευει πως θεωρεί τον εαυτόν του ΕΝΟΧΟ για ολα οσα εχουν γινει μεχρι σημερα απο τίς ομαδες που ονοματίζω στην αρχή του σχολίου μου, εις βάρος τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου!
                "Σταυρο γιατι ΔΕΝ πας αποψε στο γήπεδο;" 
                "Υπαρχει λόγος; Τι φοβάσαι; Ε;"
                Ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις απο τον Σταύρο Κοντονή, οχι σήμερα αλλα ΧΘΕΣ!
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου