ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ. "Αχ, Σταύρο μου δέν προσέχεις..."!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Πρίν απο λιγες ημερες έγραφα, απο αυτήν εδω τη σελίδα, οτι "ο Ολυμπιακός δέχεται επόπτες ακομα και τους Μελισσανιδη - Δημητριάδη"!
     Κάπως ετσι απαντά σημερα και η ΠΑΕ Ολυμπιακος, δια του Αντιπροέδρου της Σάββα Θεοδωρίδη "...ακόμα και με διαιτητή τον Μελισσανιδη, ο Ολυμπιακός δέχεται. Αρκει να τελειώνει αυτη η περιπέτεια του τελικού..."!!
      Ολοι κάτω στόν Πειραιά, που φέρονται αγανακτησμένοι απο τα καμώματα του υπουργού (Αχ, Σταύρο μου δέν προσέχεις!) και τής ΑΕΚ τονίζουν πως "Δέν μας ενδιαφερει! Με οποιοδήποτε διαιτητή συμφωνήσει η ΕΠΟ και ο υπουργός, αλλα και με οποιοδήποτε όρο κι'αν τεθεί, ο Ολυμπιακός επιθυμεί την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλαδος..."!
      Κι'εδω που τα λέμε εχουν απόλυτα δίκιο.
        Ειναι γεγονός, η υποθεση τού τελικού εχει κουράσει, ιδιαιτερα πολύ τούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που εχουν πάρει το πρωτάθλημα εδω και κατι μήνες πρίν απο την λήξη του και αντι να ειναι σε αδεια, χωρίς να φταίνε πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα για το Κύπελλο, αν και οι υποχρεώσεις τους για το τσαμπιονς λιγκ, ξεκινούν εφετος νωρίτερα (Αχ, Σταύρο μου δέν προσέχεις!) και η ξεκούραση επιβάλλεται! 
        Ας ελπίσουμε αυτή την φορά, η ΕΠΟ και ο υπουργός νά τα βρούν για τό καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που τούς τελευταίους δύο μηνες απο τίς παλινωδίες της ΑΕΚ (τελικα ρεε παιδια της κιτρινόμαυρης ομαδας, θελετε ή δεν θέλετε να γινει ο τελικός;) και του υπουργου με την Ομοσπονδία ταλαιπωρείται και το πιο σπουδαίο βρίσκεται κοντα πολυ κοντά στο GREXIT!!!
        Αχ, Σταύρο μου δέν προσέχεις!
        Κρίμα.
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου