ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΡΕΕ'ΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; Ε;

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Αυτός ο τελικός, τελικά φαίνεται πως εχει...κόκκαλα, οπως λέει και ο λαός μας!
     Ήταν να γίνει στίς 15 του μήνα, την Κυριακή! Ομως στό ιδιο γήπεδο η ΕΠΑΕ είχε ορίσει τον αγώνα της ΑΕΚ κι'ετσι το Ολυμοιακό Στάδιο, ΔΕΝ ειναι... Δ Ι Α Θ Ε Σ Ι Μ Ο!!!
     Οπως καταλαβαίνετε βγήκε άλλο ενα εμπόδιο στό δρόμο πρός τον τελικό του Κυπέλλου!!!
     Αλλά ρεε παιδιά εκεί τόσο της ΕΠΟ, όσο και της ΕΠΑΕ ΔΕΝ μπορείτε να συνεννοηθείτε μεταξύ σας, για να μην γελάει ο κόσμος μαζί σας; Ε;
      Ύστερα κι'απ' αυτήν την τροπή πού πήραν τα γεγονότα, η ΕΠΟ σήμερα γύρω στίς 11, συνεδρίασε εκτακτως με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις...
       Ετσι η Επιτροπή Εκτάκτων  Θεμάτων  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πήρε απόφαση και ελπίζω να ειναι η τελευταία και η οριστική, οπως ο τελικός αγώνας τού Κυπέλλου Ελλάδος διεξαχθεί στίς 17 Μαΐου 2016!
       Μάλιστα πάρθηκε απόφαση, οπως μετά απ'αυτόν τον τελικό αγώνα, που ειχε πολλές παλινωδίες  και πού τόσο πολύ γέλασαν, οχι μόνο στην ΟΥΕΦΑ αλλά σε όλο τόν κόσμο με τα καμώματα τόσο της ΑΕΚ όσο και του υπουργείου, αλλά και της ΕΠΟ (αυτή πάντως είχε περισσότερο δίκιο) οπως μετά απο την διεξαγωγή αυτού του Κυπέλλου με οχι κανονικούς όρους (χωρίς θεατές κλπ κλπ) ο τελικός να ξαναγυρίσει στην κανονικότητα! 
       Δηλαδή να ισχύουν ολα όσα ισχύουν παγκοσμίως!
       Κι'ετσι πρέπει να γίνει... Αυτό ειναι το σωστό!
       Δεν λείπουν ομως και τα...ανέκδοτα! Οπως αυτό...,
       Ρεε' σεις, τον Σταύρο (Κοντονή) το ρωτήσατε; Ε;
Γιώργος Κοντονής
            Διαβάστε και την Ανακοινωση που έβγαλε σήμερα η ΕΠΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου