ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Σε περίπου 90 ώρες ξεκινάει ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος!
     Στό Ολυμπιακό Στάδιο ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, η οποία μετέχει και των αγώνων κατάταξης, για την ομάδα εκείνη που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ!
     Μπορεί για τόν Ολυμπιακό που κληρώθηκε να ειναι γηπεδούχος να φαίνεται εύκολο το παιχνίδι ΔΕΝ ειναι ομως! Κι'αυτό επειδή κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να...σταματήσουν δόλιο τρόπο την πορεία του πιο μεγάλου Συλλόγου στήν Ελλάδα. Του Ολυμπιακού...
        Κάτι τέτοιο φυσικά και ΔΕΝ μπορεί να γίνει, γιατί ο Πρωταθλητής γνωρίζει καλώς τι γίνεται πίσω απο την πλάτη του! Ετσι εχει πάρει ολα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην αδικηθεί ο Ολυμπιακός, στη δήθεν προσπάθεια του...50 - 50!!!!!
        Τωρα.
        Μάχη γίνεται για τό νούμερο ενα! Για το ποιός θα ειναι ο τερματοφύλακας στόν τελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος του Σαββάτου. Μάλιστα ο προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σιλβα μέχρι και τωρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του! Δέν εχει πει σε κανέναν τίποτα! Ούτε στόν Ρομοερτο! Ούτε και στόν Καπίνο!
        Πάντως και οι δύο κίπερ τού Ολυμπιακού ειναι ετοιμοπόλεμοι!!! Οπως,
        Έτοιμος ειναι ο Ολυμπιακός και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδο!
Γιώργος Κοντονής 
        Σημ. Συντ.
        Η φωτογραφία (κάτω) που βλέπετε ειναι απο τον τελικό, που έγινε πρίν απο περίπου 7 με 8 χρόνια, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 15-14 την ΑΕΚ στα πέναλτι και κατέκτησε το καλύτερο κύπελλο στήν ιστορία του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου