ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο Σ!

          Ο Ολυμπιακός έκανε δια περιπάτου, το 7 στα 7!
          Στο "Γεώργιος Καραισκάκης", οχι απλώς νίκησε, αλλα συνέτριψε την ΑΕΚ με 4-0! Το σκορ θα μπορούσε να ειχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, εαν οι "Ερυθρόλευκοι", είχαν μεγαλύτερη διάθεση για σκοράρισμα!
          Η ΑΕΚ που υπέκυψε...φυσιολογικά, άντεξε μόνο για περίπου 35 λεπτά στο πρωτο ημίχρονο. Σου διάστημα αυτο οι παίκτες της κράτησαν λιγο παραπάνω την μπάλα, χωρίς ομως να ειναι και επικίνδυνοι!!! 
          Ετσι φάνηκε και η διαφορά ποιότητας των παικτών των δύο ομάδων! Κι'αυτό ειναι αλήθεια! Ειναι κάτι που δέν το αμφισβητεί κανείς!
          Και βέβαια η ΑΕΚ δέν αδικήθηκε απο την διαιτησία, η οποία σε κάποια σημεία του αγώνα ηταν υπεπροστατευτική... Άδικα λοιπόν κάποιες εφημερίδες "κομματικές", οι οποιες στηρίζουν την ΑΕΚ γράφουν σήμερα "Ήττα απο τη διαιτησία...  Συντριβή απο τον πάγκο"! 
           Ο διεθνής διαιτητής κ. Κύζας προσπάθησε κι'απεφυγε το σοβαρό λάθος! Ετσι δεν αδίκησε καμιά απο τις δύο ομάδες!  Δεν αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα που ηταν απόρροια της ανωτερότητας των παικτών του Ολυμπιακού, που ηταν φυσικό να κάνουν και την διαφορά. Μια διαφορά που φάνηκε, ιδιαίτερα πολυ στο δεύτερο ημίχρονο... Μεσα σε αυτο το διάστημα ο ΘΡΥΛΟΣ πέτυχε τρία γκόλ κα ο δείκτης έφθασε στο 4-0, που ηταν και τό τελικό αποτέλεσμα!..
            Ο προπονητής του Ολυμπιακου ο κ. Σίλβα, έπαιξε την ΑΕΚ με έναν έξυπνο τροπο και με...πίεση σ'ολους τούς τομείς. Καί οταν το σκόρ έφθασε στο 3-0, δέν αρκέστηκε και φώναζε στούς παίκτες του να παίζουν νομίζοντας οτι τό σκόρ ηταν 0-0! Κέρδισε, ο κ. Σίλβα κατά κράτος τον κ. Δέλλα!
            Τωρα.
             Απο την πλευρά του ο προπονητής του "Δικέφαλου" ο κ. Δέλλας που καλώς ξεκίνησε χωρίς τον Μπονανοτε, στη συνέχεια εκανε το ρίσκο, το λάθος και έβγαλε έναν αμυντικό χάφ χρησιμοποιώντας τον Αργεντινό μικρόσωμο παίκτη, ο οποιος δέν ακούμπησε στην κυριολεξία την μπάλα!!!
             Μετά τήν αλλαγή αυτή η Ενωση κατέρρευσε και ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία ακόμα γκόλ...
             Δίκαιο το τελικό 4-0 στό "Γεώργιος Καραισκάκης"!..
Γιώργος Κοντονής
                                            "Εικόνες απο τον αγώνα

                     Ειναι η ωρα που οι "Ερυθρόλευκοι", μετά την τεσσάρα, επι της ΑΕΚ, αποχωρούν απο το γηπεδο περιχαρείς...


                   Οι δυο αυτές φωτογραφιες δείχνουν τήν επιτυχία του 1-0 με κεφαλιά του Μποτία  ύστερα απο κόρνερ του Ντομίγκεζ στο 28 λεπτό...  

                     Εδώ, ο Ιντέγιε με ωραίο τρόπο κάνει το Ολυμπιακός  ΑΕΚ 2-0!

                      Λίγο αργότερα ο Φορτούνης που ειχε πάρει λίγα λεπτά πρίν την θέση τού Ντομιγκεζ με πλασέ απο κοντά πέτυχε το τρίτο γκόλ τού Θρύλου.

                       Το παιχνιδι βρίσκεται στίς καθυστερήσεις. Ειμαστε στο 90+3 και ο Ερνανι κερδίζει πέναλτι. Το εκτελεί ο Φορτούνης και κάνει το Ολυμπιακός ΑΕΚ 4-0, που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.      

                         Ειναι η ωρα των προπονητών. Ο κ. Δέλλας που έδειξε προβληματισμένος τονισε πως οι παίκτες του έκαναν οτι μπορούσαν.

                        Απο την αλλη πλευρά ο νικητής ο Πορτογάλος ο κ. Σίλβα τόνισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού κι'έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες  του...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου