ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΝΕΟ ΑΙΜΑ...

            Χάσαμε το τραίνο...
          Και ηταν κατι που δέν το περιμέναμε!
          Βέβαια τά πράγματα χρόνο μέ τόν χρόνο αλλάζουν! Ερχεται η φθορά! Υπάρχει και η γνωστή...κοιλιά  που...δικαιούνται και κάνουν ολες οι ομάδες! Μάλιστα, αλλες το...περνάνε πιο εύκολα κι'αλλες πιο δύσκολα με τραγικά ισως αποτελέσματα!
          Η...κοιλιά σε μερικές ομαδες κράτησε και δυο με τρία χρονια... Σ'αλλες παλι "βάσταξε" λίγους μήνες!
          Στήν περιπτωση της Εθμικής μας ομάδος η κοιλιά ειναι τωρα πάνω απο εναν χρόνο! Και ουδείς μπορεί να μας διαβεβαιώσει το πότε θα τελειώσει..κι'αν θα τελειώσει!!!

                 
              Με χαρά διαπιστώσαμε πως το "νέο αιμα" που μπήκε στην Εθνική μας στο τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι μας με την Ουγγαρία (νικήσαμε με 4-3! Κριτικη μπορείτε να διαβάσετε στο χθεσινό φύλλο...) στό "Γεώργιος Καραισκάκης", μπορει να...πάρει την ομάδα στούς ώμους του και να τήν ξαναβάλει στις...ράγες που οδηγούν στις μεγάλες επιτυχίες!

                  
                 Κι'αυτό θα γίνει, εαν η ΕΠΟ, βρει εναν καλο...κουμανταδόρο! Εναν Οτο Ρεχάγκελ! Εναν Σάντος! Εναν προπονητή, ο οποιος θά θελήσει να μπει στο πνεύμα και την νοοτροπία αυτων τών παιδιών! Εναν ανθρωπο που να γίνει ενας...απ'αυτα τα παιδιά! Να ξέρει δηλαδή πως θα τούς φερθεί! Πως θα τα...δέσει ως ενα σύνολο! Χρειάζεται λοιπόν ο ανθρωπος αυτός να ξερει, ή να μάθει πολύ πολύ γρήγορα την Ελληνική νοοτροπία! Τα...χούγια τους!
                Προσωπικά πιστευω πως στήν "παρούσα φάση" ενας Ελληνας προπονητής (γραφω ενα, δυο ονοματα.  Νίκος Αναστόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης κλπ) θα προσφέρει περισσότερα απο οποιονδήποτε ξένο, ο οποιος μέχρι να μάθει το "ποιος ειναι ποιος", θα εχουμε χάσει και το...τραίνο που οδηγεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας δυστυχώς...
                Ή μηπως δέν ειναι ετσι;
                Για να το...σκεφτούμε λιγο περισσότερο εκει στην ΕΠΟ... Ε;
Γιώργος Κοντονής 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου