ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο (μέγας) ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!


        
                Ειναι αλήθεια!
                Περνάμε, εκτός απο τήν τραγική περίπτωση της μεγάλης Οικονομικής κρίσης, περνάμε και ζούμε εναν φοβερό ποδοσφαιρικό εφιάλτη! Τέτοιον που δέν εχουμε ζήσει αλλη φορα! Πιστεύω κι'ελπίζω αυτός ο εφιάλτης να τελειώσει αποψε! 
                Νά μπορέσει η Εθνική μας να κάνει μια καλή εμφάνιση, προκειμένου να..."μετριάσει" τήν ντροπη! Κι'αυτό θα γίνει μόνο, εάν καταφέρει και νικήσει την Εθνική Ουγγαρίας, στο "Γεώργιος Καραισκάκης"!

     
                 Ο διεθνής μας Χολέμπας ή Χολέβας μετά τό παιχνιδι με τήν Ιρλανδία (χασαμε με 3-1! Ενα βαρύ σκόρ για μια πρωταθλήτρια Ευρώπης, εστω κι'αν αυτη ειναι του 2004!!!) ηταν πολυ εκνευρισμένος (ειχε "μαλώσει" με καποιους συμπαίκτες του!!!) που αρνήθηκε ακόμα και να πάει μαζύ με τ'αλλα παιδιά γιά να χαιρετήσει τούς Ομογενείς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο! 
                 Η ενέργεια αυτή του Χολέβα ηταν, ειναι και θα παραμείνει ως το μελανό σημείο της συνάντησης!

     
                 Ναί
                 Τέτοιες ενέργειες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!!!
                    Δέν ειναι δυνατόν, οποιοσδήποτε κι'αν ειναι αυτός (μεγάλο ονομα, μέτριο, ή μικρο!) να πετάει την φανέλα του με τό Εθνόσημο!
                 "Κυριε Χολέβα ή Χολέμπα πρέπει κάποιος να σας μιλήσει για την ιστορία των Ελλήνων, τής Ελλαδος, μιας και οπως φαίνεται δέν τήν γνωρίζετε... Ντροπή"!

            
                   Μετα τον αποψινό αγώνα κι'αφού τελειώσει ο εφιάλτης πρέπει αμεσα να γίνει η ανασύνταξη της Εθνικής μας, προκειμενου να ξαναζήσουμε στιγμές οπως αυτή που βλέπετε!.. Τότε, το 2004 που κερδίσαμε το Euro! Το Ευρωπαικο Κύπελλο. Που αναδειχθήκαμε πρωταθλητές Ευρώπης!

    
                    Κι'αυτό, θα γίνει μόνο εαν η ΕΠΟ αποφασίσει και φέρει εναν προπονητή ισάξιο του Οθωνα Ρεχάγκελ, ωστε να κερδίσει τήν χαμένη εμπιστοσύνη των παικτών! Και φυσικά να γίνει, να κτίσει απο τήν αρχη την νέα Εθνική μας.
                   Τωρα.
                   Ο αποψινός αγώνας, που θά αρχίσει στίς 7 και θα μεταδοθεί απο την ΕΡΤ1, ελπίζω να ειναι το τέλος του φοβερού εφιάλτη που ζουμε!
                   Το ευχομαι...
Γιώργος Κοντονής


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου