ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ!!!

           Ολοι!
           Ναι. Ολοι τρέμουν πια, στο..."στρατόπεδο" του Παναθηναικου, οτι "ερχεται", μια αυστηρή τιμωρία, για ολα οσα εκαναν το Σάββατο στήν Λεωφόρο Αλεξάνδρας... 
           Η επόμενη ημέρα, δέν εχει καμιά σχέση με τήν παραμονή και την ιδια ημέρα του ντέρμπι με τόν νταμπλούχο καί πρωτοπόρο Ολυμπιακό...
           Η εφαρμογή του νέου Αθλητικού Νόμου, που πέρασε ο αρμόδιος υπουργός Αθλητισμού, ο Σταύρος Κοντονής, προβλεπει αυστηρές ποινές! Κάτι που τό γνωρίζουν πολύ καλά πλέον και οι ανθρώποι του Τριφυλλιού...
           Εικόνες οπως αυτές εδω που βλέπετε και που ειναι μια ακόμα μαύρη σελίδα του δύσμοιρου Ελληνικού Ποδοσφαίρου και που αποτελούν ΝΤΡΟΠΗ, εκαναν τον γύρο του κόσμου! Ειναι μάλιστα ακόμα και τούτη την ωρα πρωτο θέμα σε ολα τα ΜΜΕ!!!!

   
              Ετσι αρχισαν τα..."όργανα"! 
              Εδω, βλέπετε τους εκπληκτούς παίκτες του Ολυμπιακού και ιδιαιτερα τον Φέργκιουσον να μην μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς εχει συμβει, παρα μόνον οταν ο φωτοβολίδα ευθείας βολής έσκασε στα πόδια του, τραυματίζοντας τον!
              
                •Δείτε τί εγινε αμεσως μόλις ο διαιτητής κ. Παππάς, που φοβήθηκε ο ανθρωπος για την ακεραιότητα τών παικτών, ανακοίνωσε πως "το ντέρμπι για λόγους ασφαλείας των παικτών δέν θα αρχίσει..."!







    
               Η Αστυνομία ερευνα τώρα πως "πέρασαν" τόσα πολεμοφόδια, τόσες πολλές φωτοβολίδες ευθείας βολής, τόσες κροτίδες, τόσα και τόσα φονικά όπλα, πως δηλαδή "πέρασαν μεσα στο γήπεδο",  απο τούς οπαδούς του Παναθηναικού!..
               Αλήθεια πως;
                 Οι εκδοχές ειναι δύο.
               Μια, οτι τα εβαλαν και τα έκρυψαν στο γήπεδο, απο την παραμονή του αγώνα!  Και
               Δεύτερο, πως ολα τα πολεμοφόδια και τα όπλα, τα "κατέβασαν με δίκτυα" (γνωστος τρόπος με το σχοινί καί τίς σακκούλες!!! Ετσι;) απο τίς διπλανές πολυκατοικίες, που..."κρέμονται στήν κυριολεξία πάνω απο τους φανατικούς και πολλούς χούλιγκαν οπαδούς του Παναθηναικού, στη θύρα 13..."!!!!!
                 Εξετάζονται λοιπόν αυτές οι δύο εκδοχές!
              Υπαρχει και μια Τρίτη... Αλλά αυτή δέ θέλουν, ουτε κάν να την σκεφθούν!!!!!
                Ας περιμένουμε πρώτα τό πόρισμα και θα εχουμε μετά, πολλά να σχολιάσουμε!!!
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου