ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

           Διάβασα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που εδωσε ο παλιός διεθνής άσσος του Ολυμπιακού και καλός μου φίλος Πετρανγκ Τζώρτζεβιτς στη "Ριαλ" και μπορω να πω, πως συμφωνώ μαζύ του.
          "Ο Ολυμπιακός ειναι καλυτερος και μπορει να νικήσει τον Παναθηναϊκό μέσα στην Λεωφόρο..."! Είπε ο καλύτερος εξτρέμ των Ερυθρολεύκων εκείνης της Εποχής αλλα και οχι μόνο...
          "Βέβαια οι νέος προπονητής που εχει ο Παναθηναϊκός ισως επηρεάσει τούς παίκτες του..."! Τόνισε στη συνέχεια, υποστηρίζοντας ακόμα πως οι παίκτες του Ολυμπιακού και ως μονάδες ειναι καλύτεροι απο του Παναθηναϊκού!
          "Να τονίσω ομως, πως δέν βγαίνει κανείς πρωταθλητής απο τήν 11 αγωνιστική ημέρα..."! Υποστήριξε ο Πέντραγκ Τζώρτζεβιτς, τόν οποιο βλέπετε στην φωτογραφία να επελαύνει κατα της εστίας του Παναθηναϊκού, παρα το γεγονος οτι ο αντιπάλους του προσπαθεί να τόν συγκρατήσει τραβώντας τον απο το...παντελονάκι, ενω τον Τζώρτζεβιτς ακολουθούσε ο αλλος μεγάλος παικτης του Ολυμπιακού ο Γρηγόρης Γεωργάτος.

    
                 Παρακολουθείστε-διαβάστε τι λέει ο παλιός Αρχηγός του Ολυμπιακου για το ντέρμπι, αλλα και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

                 Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Ολυμπιακου στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ ειναι τα εξής.

     
               Οσο πλησιάζει το ντέρμπι, τοσο..."ανάβουν τα αίματα", με αποτελεσμα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να...ζητάει ξένους διαιτητές! 
               Δέν σε σώζει τίποτα...,του απαντούν οι Ερυθρόλευκοι.
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου