ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Εργομετρικά τέλος, αρχίζουν οι προπονήσεις

Από το πρωί του Σαββάτου, μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «έβαλαν μπροστά τις μηχανές» και άρχισαν να δουλεύουν για τη νέα αγωνιστική περίοδο! Η πρώτη φάση του πρώτου κομματιού της καλοκαιρινής προετοιμασίας, η οποία άρχισε -τυπικά- από το απόγευμα της Παρασκευής 15 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου άρχισαν το πρωί του Σαββάτου στις 8, να περνούν από αιματολογικές εξετάσεις, στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από τις 9, όσοι ολοκλήρωναν τις αιματολογικές τους εξετάσεις, μετέβαιναν στο Ρέντη, προκειμένου να αρχίσουν τις εργομετρικές εξετάσεις. Σταδιακά, ο ένας ποδοσφαιριστής, μετά τον άλλο, πέρασαν από το Metropolitan και στη συνέχεια από το εργομετρικό κέντρο, στο Προπονητικό του Ρέντη.

Χωριστά γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, οι οποίοι υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριογιάννη, έκαναν ειδικό πρόγραμμα και τις 2 ημέρες. Οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι», υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη και του προπονητικού επιτελείου του Πέδρο Μαρτίνς, συνολικά έγραψαν με το καλημέρα αρκετά χιλιόμετρα και έβαλαν σε δοκιμασία τη δυνάμη και την αντοχή τους.

Από το πρωί της Δευτέρας και για όλη την εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν διπλές προπονήσεις. Το πρωί στις 8:30 και το απόγευμα στις 18:00. Την επόμενη Δευτέρα (25/6) η ομάδα μας θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου