ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Όπως είδατε και ζωντανά από τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ύστερα από ενέργειες του τεχνικού διευθυντή των σελίδων μας Στέφανου Φραντζή καί σε "απ'ευθειας" σύνδεση με την αίθουσα του "Γεώργιος Καραισκάκης" ο Θρύλος παρουσίασε σήμερα τόν νέο τεχνικό ηγέτη του, τόν Πορτογάλο Πέδρο Μάρτινς!   
         Η παρουσίασε που έγινε με τόν τρόπο που αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις, πραγκατοποιήθηκε από τόν διευθυντή στρατηγικής του Ολυμπιακού τόν Κρίστιαν Καρεμπέ και από τόν αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη!



          Ειπώθηκαν κι'ακουστηκαν πολλά.
          Ο Πέδρο Μάρτινς που είναι γνώστης για το τί θέλει ο μεγαλύτερος και καλύτερος σύλλογος της Ελλάδος ο Ολυμπιακός, είπε πως ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!  
         Άλλωστε ο Πορτογάλος κώουτς βρίσκεται στην Χώρα μας κοντά στούς δύο μήνες και γνωρίζει καλά, το τι ακριβώς θέλει η ερυθρόλευκη ομάδα, ώστε να ξαναπάρει τα ηνία.



          Όπως είναι γνωστό, ο μεγαλομετοχος τού Θρύλου ο μεγαλοεφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως εχει δηλώσει παρέδωσε τόν "Ολυμπιακό εν λευκώ" στα χέρια τού κ. Μάρτινς, στόν οποίο παρέδωσε και τα κλειδιά των εγκαταστάσεων τουΑθκητικου Κέντρου Ρέντη.
          Μαζί με τίς ευχές των πάνω από πέντε εκατομμυρίων φίλων του Ολυμπιακου, ενώνω και την δική μου λέγοντας.
          Πέδρο καλή επιτυχία.
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου