ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

Γράφει ο Γιώγος Κοντονής
                Ο ιστορικός ΠΑΣ Γιάννινα προκρίθηκε!
                Ομως γιά να συνεχίσει στην Ευρώπη χωρίς προβλήματα, θα πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές στό γήπεδό του! Εκεί στις Ζωσιμάδες, οπως ειναι πιο γνωστό...
                Το γήπεδο ανήκει στην Γενική Γραμματεια Αθλητισμού, η οποία εχει και τήν ευθύνη! Χρήματα ομως δέν εχει διαθέσει για την ανακατασκευή-αντικατάσταση του χλοοτάπητα, αλλα και την λύση των άλλων προβλημάτων του γηπέδου.
                Ετσι ο Άγιαξ της Ηπείρου, ο τρομερός ΠΑΣ Γιάννινα τρέχει τωρα νά βρει και να δηλώσει  γήπεδο μακριά απο την πόλη του και τούς φιλάθλους του!
                Γιατί;
                Επειδή, το κράτος, η πολιτεία, η Κυβέρνηση,το αρμόδιο υπουργειο και η ΓΓΑ ΔΕΝ έχουν κάνει τίποτα, ωστε το γήπεδο να εχει τις προδιαγραφές πού ζητάει η ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια της!
                Με τήν ευκαιρία απευθύνομαι στον αρμόδιο υπουργό, τον Σταύρο Κοντονή, ο οποιος θα πρέπει να δώσει εντολή και να ξεκινήσουν χθές τα εργα στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, μήπως και προλάβουν τούς επόμενους αγώνες!
                Ειναι κρίμα ο ΠΑΣ Γιάννινα που ξεκίνησε με το δεξί στην ΟΥΕΦΑ, να παιζει σε γήπεδα άλλων πόλεων και μακριά απο τα όμορφα Γιάννενα!
                Σταύρο Κοντονή, κάνε κάτι ωστε το προβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα να λυθεί, οχι αύριο. Ούτε σήμερα. Αλλα χθές!
Γιώργος Κοντονής




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου