ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..."ΠΗΡΕ" ΤΟ 0-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΠΟΕΛ, ΣΤΟ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
              Τό ειχα προβλέψει!
              Ειχα υπογραμμίσει οτι αυτός ο συγκεκριμένος Ολυμπιακός ΔΕΝ πρόκειται να νικήσει την άσημη και δευτεροτρίτη ομάδα του Ισραήλ, έστω κι'αν αυτή ειναι Πρωταθλήτρια στην Χώρα της.
              Ειχα ακόμα σχολιάσει και μάλιστα μόλις δύο ώρες πριν απο την σέντρα, οτι ο Ολυμπιακός πάντα δυσκολεύεται στά...χαμηλά εμπόδια, οπως ειναι η Χάποελ!
              Ειχα εξάλλου στείλει ανοικτή επιστολή στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού στόν Ευάγγελο Μαρινάκη, στην οποία υπογραμμιζα πως, "...εαν θέλει ο Ολυμπιακός να μήν πάθει εκείνο που ειχε πάθει επι ημερών Λίνεν, θα πρέπει να βάλει βαθειά το χέρι του στην τσέπη! Να αγοράσει παίκτες και να παρει την πρόκριση απο τόν πρωτο αγώνα..."!!!
             Ομως δέν με άκουσε και να η καταντια!
             Ο Ολυμπιακός "κατάφερε και...πήρε το 0-0 απο την Ισραηλινή Χάποελ και μάλιστα μέσα  στό "Γεώργιος Καραισκάκης"!
             Και τωρα;
             Ε, τωρα τρέχει να...προλάβει!
             Και τρέχει γιά νά μην χάσει το...τραίνο!
             Ενας αποκλεισμός απο μια μικρή ομάδα, οπως ειναι η Χάποελ θα φέρει στον Ολυμπιακό πολλά πολλά δεινά, οπως τότε που η άλλη Ισραηλινή ομάδα η Μακαμπί τόν πέταξε εξω απο την συνέχεια για τούς ομίλους του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!
             Τότε λοιπόν ο κ. Μαρινάκης τούς ειχε αλλάξει όλους! Απο τόν προπονητή Λίνεν μεχρι και τόν Ντιογο! Ειχε παρει το προσωπικό του τζετ πήγε στην Ισπανία κι'εφερε τόν Ερνέστο Βάλβερδε...
              Προσοχή λοιπόν...
Γιώργος Κοντονής 




          Ιδού τι εκανε τότε ο Ευάγγελος Μαρινάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου