ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!..

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
          Ειναι γεγονός, πως εφετος ο Ολυμπιακός κατέκτησε τό Πρωτάθλημα πιο γρηγορα και πιο άνετα... Ηταν το πιο γρήγορο στήν ιστορία του! Κι'αυτό το λένε, πιο σωστά το παραδέχονται ολοι...
          Ενα αλλο ρεκόρ που εχει η ερυθρόλευκη ομάδα ειναι το γεγονός πως μεχρι και σήμερα εχει σημειώσει 101 γκόλ! Ειναι κάτι που δυσκολα, αν οχι ακατόρθωτα μπορεί να πετύχει αλλη ομαδα!..
             Με αφορμή ολα αυτά ο Ολυμπιακός πηγαίνει αυθημερόν στο Αγρίνιο για τον αγώνα του με τόν Παναιτωλικό και με στόχο και σκοπό μόνο την νίκη!
             Δέν θέλει ουτε κάν ισοπαλία να παραχωρήσει... Αλλωστε, οπως ειπε και ο προπονητής του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα, "ειμαστε πρωταθλητές και πρέπει να το αποδείξουμε αυτό. Θέλω νίκη επι του Παναιτωλικού"!
              Το Ελληνικό ποδόσφαιρο εχει ανάγκη απο γερά νέα μυαλά, που σε καμία περίπτωση δέν θα περιλαμβάνουν το GREXIT! Εαν τελικά γίνει αυτο, τοτε θα ειναι ο θάνατος του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
               Και για αλλη μια φορά απευθύνομαι στόν Σταυρο Κοντονή και τού λεω πως δέν πρέπει να πάρει τετοια μεγάλη ευθύνη, γιατι δέν θα ειναι μονο ο θάνατος του ποδοσφαίρου της Ελλαδος, αλλα και η δική πολιτική καταδίκη. Και δέν το θέλω ποτέ αυτό για τόν Σταυρο...
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου