ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: "ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ..."!



        Η εκπληκτική εμφάνιση του νεαρού πορτιέρο τού Ολυμπιακού του Καπίνο, ΔΕΝ εμεινε ασχολίαστη απο τον προπονητή Νίκο Αλέφαντο, ο οποιος ανέκαθεν πιστευε στο σπουδαιο ταλέντο του.
      "Εγώ το'χα πει. Ο Καπίνο ειναι ο νέος Μανταλόζης, τόν οποιο θαύμαζα τοτε που επαιζε..." Ειπε ο Νίκος Αλεφαντος και συνέχισε. 
      "Εκανε εγκλημα ο Παναθηναικός που άφησε να του φύγει ενα τετοιο ταλέντο! Τόν είδα στόν αγώνα του Ολυμπιακού με τόν Αστερα στο 5-0, για το Κύπελλο Ελλαδος και πολύ τόν χάρηκα..."!
      Και ο Νίκος Αλεφαντος στη συνέχεια ανέπτυξε τις εκτιμήσεις του για το έμψυχο υλικό που διαθέτει σημερα ο νταμπλούχος, αήττητος και πρωτοπόρος Ολυμπιακός, αναφερόμενος ξεχωριστά σε κάθε παίκτη. 
       Μιλησε ακομα και για τόν προπονητή του Ολυμπιακού τόν Μάρκο Σίλβα, ο οποιος βάζει και νέα παιδιά που προέρχονται απο τίς Ακαδημίες του Ολυμπιακού σχεδον σε  καθε αγώνα δίνοντας τους τίς ευκαιρίες που πρέπει.
       Μάλιστα κάποια στιγμή χαριτολογώντας ειπε, ή μαλλον αναρωτήθηκε "...μήπως ο Σίλβα κανει "γυμνάσια" στον Καπινο ωστε ο μικρός να τα δίνει ολα σε κάθε προπόνηση;"
          Ενα παντως ειναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός βρήκε τερματοφύλακα για τα επόμενα 15 και πλέον χρονια!
          Ή, μηπως δέν ειναι ετσι;
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου