ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΗΤΑΝ ΤΟ 16χ16!!!



            Άνετα και χωρίς αγχός ο νταμπλούχος, πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός "περασε' και απο τήν...Πλατεια εκει κάτω στην Νέα Σμύρνη!
            Νίκησε και τον Πανιώνιο με 3-1!
            Ετσι εκανε το 16χ16, που ειναι ρεκόρ!
            Και τα δύο γκολ της νίκης του ο Ολυμπιακός (μετα την ισοφάριση σε 1-1!) τα πέτυχε στο αγαπημένο του δεκάλεπτο! Απο τό 70 εως και το 81λεπτο! Στο διάστημα αυτο ο Φορτούνης που γι αλλη μια φορά έδειξε πόσο μεγάλη μπάλα ξέρει, αναστάτωσε ΜΟΝΟΣ του ολη τήν αμυνα του Πανιωνίου και με δική του πάσα πάρε βάλε έστρωσε στόν Παρντο και εγινε το 1-2! Και λιγο μετά απο δική του ενεργεια εγινε το 1-3 που ηταν τελικό αποτέλεσμα!

     
            Για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός απεδειξε πως ΔΕΝ παίζεται!!!
            Κατ'αρχην ο Ολυμπιακός εχει παίκτες που μπορούν και βγάζουν τα κάστανα απο τήν φωτιά, εστω κι'αν προέρχονται απο τόν πάγκο!
            Αλλωστε η μεγάλη δύναμη, το μεγάλο όπλο του Θρύλου ειναι ο πάγκος! Εδω ο Ολυμπιακός διαθετει πολλούς και έτοιμους παίκτες!!!
  
     
              Δέν εινα ψέματα πως τουτη την ωρα ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός διαθετει ΔΥΟ ΙΣΑΞΙΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ!!!
                Εχει κάποιος ή κάποιοι αντίρρηση;
              Ε;
              Τωρα.
              Ειναι αλήθεια, ο Ολυμπιακός λειτουργεί οπως οι ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!
                Ετσι εκτός απο τα χρήματα που διαθέτει για αγορά πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών, καθε χρόνο, προσφέρει ενα μεγάλο χρηματικό ποσό στα ιδρύματα!
                Σήμερα λοιπόν ο Θρυλος με τούς διάσημους παίκτες του, τόν προπονητή κ. Σίλβα, τόν Γενικό Διευθυντή του, τον διάσημο Κριστιάν Καρεμπέ και με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο του τον Βαγγέλη Μαρινάκη πήγαν κι εδωσαν δώρα στα παιδιά του ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ της Μαριάννας Βαρδινογιάνη. Αξίζουν σε ολους πολλά πολλά συγχαρητήρια!
              Λεπτομέρειες θα βρειτε στην σελίδα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ αυριο Τρίτη.
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου