ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΠΑΜΕ EURO 2016! ΠΑΜΕ ΠΑΡΙΣΙ...

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Αρχίζει σε λίγο... Και, 
             Ολα τα βλέμματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων, ειναι απόψε στραμμένα στο Παρίσι!
             Εδω, όπου κάτω απο το φόβο τρομοκρατικού κτυπήματος και πολλών χιλιάδων στρατιωτών και αστυνομικών για την ασφάλεια όλων, ξεκινούν οι αγώνες του Ευρωπαικου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος, τού Euro 2016!
             Όλος ο κόσμος βλέπει σε λίγες ώρες απο το Παρισι τόν αγώνα Γαλλίας - Ρουμανίας...
             Ευχή όλων μας ειναι να μην ανοίξει μύτη!
             Οι αγώνες να γίνουν κάτω απο ηρεμία, τάξη και ασφάλεια!
             Η βία! Η τρομοκρατία! Και γενικά κάθε μη ποδοσφαιρικό, ΔΕΝ έχουν θέση στα γήπεδα.
             Ετσι και γι'αλλη μια φορά, θα ενώσω την φωνή μου με τήν φωνή όλων των υγειώς σκεπτομένων ανθρώπων και θα φωνάξω: Ε Ξ Ω  Η  Β Ι Α  Α Π Ο  Τ Α  Γ Η Π Ε Δ Α!
             Απο καρδίας εύχομαι αυτό το Euro 2016, να γίνει χωρίς παρατράγουδα και να πάρει-κατακτήσει την Κούπα η καλύτερη ομάδα!
             Και γιατί οχι να επαληφθεί αυτό το θαύμα του 2004, όταν η Εθνική μας ομάδα απο αουτσάιντερ που ηταν κατέκτησε το Euro 2004!
             Στο ποδόσφαιρο ολα μπορεί να γίνουν και γι'αυτό ειναι το καλύτερο απ'ολα τα αθλήματα... Ο βασιλιάς των σπορ!..


"...ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ"!
"Οι Ελληνικές ομάδες πρέπει να αλλάξουν τακτική! 
Πρέπει να δείξουν ιδιαιτερη προσοχή στα Ελληνόπουλα...
Πρέπει να προσέξουν πιο πολύ τούς Ελληνες ποδοσφαιριστές και πρέπει να δώσουν τήν ευκαιρία στα ελληνικά πόδια, προκειμενου να μην χαθούν τα ταλέντα, που υπαρχουν σε ολες τις ομαδες..."!
Αυτα τόνισε ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής μας ομαδος, του Ολυμπιακού, αλλα και πολλών άλλων, ο Κώστας Πολυχρονίου, μιλώντας σήμερα ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ με τόν Γιώργο Κοντονή.
Και ο πρώην Ερυθρόλευκος ασσος ο Κωστας Πολυχρονίου, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του οικοδεσπότη της εκπομπής υπογραμμισε πως, "οι Ελληνικές ομαδες ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν αυτό, αφ'ενος για να πάψει το φαινόμενο να βλέπουμε τον Ολυμπιακο ή τον Παναθηναικό, ή τον ΠΑΟΚ και τήν ΑΕΚ, να αγωνίζονται με ΔΕΚΑ ξένους κι'ΕΝΑΝ Ελληνα! Και αφ'ετέρου να εχει παίκτες η Εθνική μας, η οποία τωρα παραπαίει! Κάτι που το ειδαμε στούς πρόσφατους προκριματικούς για το Euro 2016, οσο και στο πολύ πολύ πρόσφατο παρελθόν..."!!!
Και εδω που τα λέμε ΕΧΕΙ απόλυτα δίκιο ο κ. Πολυχρονίου! Κι'αυτό το ειδαμε απο τα αποτελεσματα που έφερε πρίν λιγες ημέρες το Εθνικό μας Συγκρότημα!..
Στην ιδια εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή μία με δύο απο τόν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ94FM, τόν Ραδιοφωνικό Σταθμό του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ο πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Κωστας Πολυχρονίου, αφου μίλησε λέγοντας πως η βία πρέπει να μείνει ΕΞΩ απο τα γήπεδα, αναφερθηκε στό Euro 2016, που γίνεται στο Παρίσι καί ανέλυσε τίς ομάδες, τονίζοντας πως "ειναι δυσκολο να επαναληφθεί αυτο που εγινε το 2004, οταν η Ελλαδα απο αουτσάιντερ που ηταν, πήρε την ΚΟΥΠΑ"!!!
Όσον αφορά το παιχνιδι Γαλλίας Ρουμανίας με τό οποιο "ανοίγει" η αυλαία του Euro 2016 ο κ. Πολυχρονίου υποστηριξε πως "η Γαλλία ειναι το φαβορί γιατι παιζει στό γήπεδό της, αλλα ποτέ μην λές ΠΟΤΕ..."!!! Τόνισε με σημασία!
Ιδωμεν...
Στό τέλος της εκπομπής ο Κωστας Πολυχρονίου αναφέρθηκε στίς Ελληνικές ομαδες και στίς μεταγραφές...
Γιώργος Κοντονής




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου