ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΣΤΟ "ΨΥΓΕΙΟ" Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ!


     
           Ο κύριος που βλέπετε πισω απο την θεά μπάλα, οπως και ενας απο τούς δυο βοηθούς του ο δεύτερος τη ταξει, παραπέμπονται στήν Επιτροπή Διαιτησίας γιατι εφάρμοσαν ΛΑΘΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ!
            

                Ο παρατηρητής τού αγώνα ο παλιός διαιτητής Δημήτρης Κύρκος βαθμολόγησε με μικρό βαθμό, τόσο τον διαιτητή οσο και τον Β' βοηθό του.
             Οπως γράφει στην εκθεσή του δέν εφάρμοσαν σωστά τον κανονισμό... Ιδιαιτερα δέν εγινε εφαρμογή του κανονισμού στην πρώτη αποβολή του Μποτία, αφού σχεδόν η μπάλα ειχε φθάσει στόν Ρομπερτο, οταν σφύριξε ο ρέφερι!
             Ακόμα δέν υπήρξε ποτέ περίπτωση πέναλτι. Και δέν επρεπε να γίνει αποβολή του Μιλιβόγεβιτς...
             Καθώς και τα διάφορα οπως οι φωτοβολίδες που επεσαν στό γήπεδο κλπ...

   
              Σύμφωνα με ολα οσα γράφει στην εκθεσή του ο παρατηρητής κ. Κύρκος παραπέμπεται ο κ. Καλογερόπουλος, οπως και ο δεύτερος βοηθός του ο Αλεξανδρος Γρεβένης στην Επιτροπη. Και οι δύο πήραν πολύ μικρό βαθμό!
           Ο Δημήτρης Κύρκος δέν εστειλε αμέσως την εκθεσή του, επειδή ήθελε να δει και το video τού αγώνα και ιδιαιτερα τίς επίμαχες φάσεις και να αποφασίσει.
           Ετσι ο διαιτητής Χάρης Καλογερόπουλος και ο Β´ βοηθός του ο Αλέξανδρος Γρεβένης θα μπούν στό ΨΥΓΕΙΟ για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου