ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Αρνητικά απάντησε ο επίσημος Ολυμπιακός στην επιστολή που του έστειλε το προεδρείο της Σούπερ Λιγκ, με την σημειώσει νά τήν υπογράψει και να επιστραφεί μέσα σε λιγότερες από 24ωρες, ώστε να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα!
          Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε ΟΧΙ!
          Δέν υπογράφει την επιστολή, που περιέχει κάποιες προτάσεις του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειαδη, προτάσεις που δέν γνωρίζουν τα μέλη της Σούπερ Λιγκ.         
         Έτσι δίκαια την επιστολή επέστρεψε ο Ολυμπιακός στόν άτολμο και άφωνο για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στο δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, πρόεδρο Γιώργο Στρατό και στόν Βασίλη Γκαγκάτση, με την σημείωση πως πρέπει να γίνει σύσκεψη, (πολύ πολυ σωστά) των μελών της Σούπερ Λιγκ για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων.



       "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πρόθυμη να συμμετάσχει και να συμβάλλει στην υιοθέτηση οποιασδήποτε και στην βελτίωση του θεσμικού - νομικού πλαισίου...", αναφέρει ο Πρωταθλητής  Ελλάδος.
         Ο Ολυμπιακός με την επιστροφή της επιστολής αυτής φέρει στο φώς της δημοσιότητας το πόσο βεβιασμένα και χωρίς προγραμματισμό λαμβάνονται κάποιες αποφάσεις που αργότερα έχουν - φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα!
         Αυτή είναι η αλήθεια.
Γιώργος Κοντονής 
                                 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ
                                      ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου