ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Αυστηρή τιμωρία στον Ολυμπιακό


Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Αδικία.
           Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστηρίου τιμωρήθηκε αυστηρά για επεισόδια που έκαναν κάποιοι χωρίς διακριτικά (δέν φαίνεται, δέν βγαίνει απο πουθενά οτι ειναι οπαδοί ή άνθρωποι του Ολυμπιακού) εξω απο τα αποδυτήρια των διαιτητών καί της φιλοξενούμενη ομάδος της ΑΕΚ.
           Τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός με 4 αγωνιστικές ημέρες να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών επειδή δέν υπήρχαν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδος και άρα τα επεισόδια έγιναν απο φίλους του Ολυμπιακού, οπως λέει το σκεπτικό!
           Επίσης "έφαγε" και αυστηρό χρηματικό πρόστιμο! Κάπου 150.000 ευρω!
           Αμεσως μετά την αυστηρή αυτή τιμωρία οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού υπέβαλαν έφεση στο Δευτεροβάθμιο Αθκητικό Δικαστήριο, που σύμφωνα με τό έξοχο Ποινικολόγο Αλέξη Κούγια η ποινή θα πέσει στην...μέση!
           Τώρα, 
           Απο την πλευρά ο ΠΑΟΚ πιστεύει και πίστευε οτι θα επρεπε να αφαιρεθούν απο τόν πρωταθλητή Ολυμπιακό 6 βαθμοί (προσωπικά λεω στόν συνήγορο τού ΠΑΟΚ τον εικονιζόμενο άνωθεν κ. Μπάμπη Αποστολίδη να αφαιρέσουμε απο τόν πρωταθλητή ολα τα πρωταθλήματα και τα 44, (πονάει ε;) και να τα δώσουμε πακέτο στόν ΠΑΟΚ!!! Για σοβαρευτείτε κύριοι...) και να πάρει ο "Δικέφαλος" του Βορρά το πρωτάθλημα στα χαρτιά!!!
           Ρεεεεε πάτε καλα; Ε;
           Βέβαια το άρθρο 29 και για τέτοιου είδους επεισόδια που συμβαίνουν σε κάθε αγώνα και σε κάθε γήπεδο, δέν προβλέπει αφαίρεση 6 βαθμών!!!
           Και δέν προβλέπει ούτε κάν τέτοια αυστηρή τιμωρία που "έφαγε" ο πρωταθλητής!
           Ιδού τι δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ ο δικηγόρος κ. Άποστολίδης αμεσως μετα την απόφαση.
           Α!
          Όσον αφορά τίς κάμερες ειναι υπόθεση της Ελληνικής Αστυνομίας και μόνο...
Γιώργος Κοντονής 










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου