ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

"ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ"!

Ανταπόκριση απο την Λευκωσία.
               Αμέσως μετά τήν προσγείωση τού αεροπλάνου με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Λάρνακα για το αποψινό αγώνα με τόν ΑΠΟΕΛ, εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού που ειχαν εκεί συγκεντρωθεί ντυμένοι στα ερυθρόλευκα, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
              Μάλιστα οι μικροί, που ειναι στίς εκεί παιδικές ομάδες του Ολυμπιακού, στίς Ακαδημίες που εχει δημιουργήσει ο πρωταθλητής σε όλη την Ελλάδα αλλα και στήν Κύπρο, ζήτησαν και πήραν αυτόγραφα απο τούς ερυθρόλευκους άσσους..,
              Εν τω μεταξύ ο κόουτς του Ολυμπιακού, ο Πορτογάλος κ. Μπέντο στην καθιερωμένη  συνέντευξη Τύπου μίλησε για τόν αποψινό αγώνα (αρχίζει στίς 8) τονίζοντας πως ο στόχος και ο σκοπός του Ολυμπιακού ειναι η νίκη, κατι που επιδιώκει σε κάθε παιχνίδι!
              Αναφερόμενος για τόν ιδιο αλλά και για τούς παίκτες του, πως δηλαδή σκεπτονται να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με τόν ΑΠΟΕΛ κι'αν το αποψινό παιχνίδι ειναι διαφορετικό, απο αυτό που εγινε στο "Γεώργιος Καραισκάκης", ο κ. Μπέντο υπογράμμισε.
               Στον αγώνα που αρχίζει στίς 8 τό βραδυ και στόν οποιο θα "σφυρίξει" Ισπανός διαιτητής, ο πρωταθλητής Ελλάδος θα αγωνιστεί με τίς κλασικές ερυθρόλευκες φανέλες! 
              Ο Λεάλι, ο Ιταλός πορτιέρο θα ειναι ντυμένος στά μπλέ!
              Ο Ολυμπιακός που θα παίξει επιθετικά μπορεί να κερδίσει μεσα στην Κύπρο τον ΑΠΟΕΛ, ο οποιος στο "Γεώργιος Καραισκάκης" στάθηκε πολυ τυχερός...
Εδω Κύπρος.
Ο ανταποκριτής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου