ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΤΟ!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
           Είναι γεγονός, ότι ο Ολυμπιακός κάνει σπουδαίο έργο, όχι μόνο στα αθλητικά πράγματα της Χώρας, αλλά μετέχει με όλες του τίς δυνάμεις και στα Κοινωνικά-Φιλανθρωπικά Δρώμενα της...
           Δέν είναι λίγες οι φορές που ο ιδιος ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε χιλιάδες ευρώ σε Φιλανθρωπικές Οργανώσεις και ιδιαίτερα για το παιδί...
           Πρόσφατα με εντολή του κ. Μαρινάκη,  ο Ολυμπιακός προσφέρει χιλιάδες μερίδες φαγητού, ζεστού φαγητού στούς πρόσφυγες που έρχονται στο Λιμάνι του Πειραιά.
           Αυτό το Φιλανθρωπικό έργο έγινε Παγκόσμια γνωστό.
           Ιδού τι γράφει η Παγκόσμια Αθλητική εφημερίδα Marca της Ισπανίας για το θέμα αυτό...

             
                  "Οι Πόσφυγες από την Συρία έχουν μια νέα και σπουδαία στήριξη. Τον Ολυμπιακό..."!
                  Γράφει στό άρθρο της η Marca, οποία αποθεώνει τον Ολυμπιακό για τήν προσφορά του στούς Πρόσφυγες και γενικά στούς μετανάστες...                Με προσωπική εντολή του κ. Μαρινάκη, στις κουζίνες του γηπέδου "Γεώργιος Καραισκάκης" μαγειρεύονται καθημερινά χιλιάδες γεύματα καί προσφέρονται στούς πρόσφυγες και τούς άλλους μετανάστες που έρχονται στό Λιμάνι.


               "Η Ελληνική ομάδα δείχνει πως τά μεγάλα οικονομικά ποσά που κινούνται στόν  κόσμο τού ποδοσφαίρου δέν εξυπηρετούν μόνο σε απόκτηση μεγάλων παικτών, δείχνει πως μπορούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες να προσφέρουν φιλανθρωπία στους απόρους..."! Αυτά υπογραμμίζει στο σχόλιο της η μεγάλη Ισπανική εφημερίδα και Παγκολσμια γνωστή Marca στην πρώτη της σελίδα!..
               Μακάρι να μιμηθούν κι'αλλες ομάδες τον ιστορικό Ολυμπιακό... 
               Το δικό μου σχόλιο...
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου