ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Σ'ΕΝΑ 24ΩΡΟ!!!

           Πλησιάζει...
           Κοντεύει η εναρξη του αγώνα ντέρμπι των "αιωνίων" στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας,..
           Εδω το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.30 ο Παναθηναικός αγωνίζεται με τον νταμπλούχο και πρωτοπόρο (ειναι μπροστά απο τον Παναθηναικο, ο Ολυμπιακός με 8 βαθμούς διαφορα!..) Ολυμπιακό, ο οποιος αντιμετωπίσει μονο,το πρόβλημα με τον Ντομίγκεζ... Ο Δημήτρης Σιόβας θα παιξει κανονικά, οπως και ο Πάρντο!

    
              Αλλα καί ο γηπεδούχος Παναθηναικός αγωνίζεται σχεδόν με ολα του τα στελέχη. Στόχος του ειναι να πάρει ενα θετικό αποτέλεσμα στο,ντέρμπι, προκειμένου να μειώσει την διαφορα...
              Βεβαια ο Ολυμπιακός, που ειναι σαφώς καλύτερος απο τόν Παναθηναικό εχει σκοπό να σημειώσει το "11 στα 11" και φυσικά να αυξήσει την διαφορά!..

    
                  Στήν αμυνα ο Δημήτρης  Σιόβας θα ειναι επικεφαλής της τετράδας, ενω ο Φορτούνης θα ειναι ο ελεύθερος παικτης, ο οποιος θα..."κάνει παιχνίδι"!!!

      
                 Ευχή ολων μας ειναι το,ντέρμπι να διεξαχθεί χωρίς βία!
                 Να μην εχουμε δηλαδη τα...καλά του αγώνα Παναθηναικου Ολυμπιακου, που εγινε στίς 25 Φεβρουαρίου το 2015 στήν Λεωφόρο, οταν οι χούλιγκαν οπαδοί του Παναθηναικου, έφεραν τα πάνω κατω και παρα λιγο, απο τα επεισοδια που εκαναν οι Παναθηναικοί να θρηνήσουμε  θύματα...
                 Μακάρι η ευχη-επιθυμία-δήλωση του Σταύρου Κοντονή να γινει πράξη...

               
                    Ας δούμε τωρα τί λέει στη δήλωση του, ο υπουργους Αθλητισμου Σταυρος Κοντονής.
                  Γι'αλλη μια φορά θα πω, πως ειμαι κατά της βίας. Η βία δέν εχει...χρώμα! Δέν ειναι κόκκινη, η πράσινη, η κίτρινη, η μπλέ, η μαύρη! Η βία ειναι παντου και πάντοτε ΙΔΙΑ!!!
                 Ευχή μου λοιπόν ειναι να γίνει ενα καλό παιχνιδι και να κερδίσει ο καλύτερος...
                 Μακάρι...
Γιώργος Κοντονής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου