ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Σε μεγάλα κέφια ο Μαρινάκης στου Ρέντη: “Πάρτε το πρωτάθλημα μέσα στη Τούμπα” (pics)


Ο Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό και τα χαμόγελα να διαδέχονται το ένα το άλλο.
Πρώτος από όλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου να βρίσκεται σε… μεγάλα κέφια, μοιράζοντας τα κομμάτια της πίτας σε παίκτες, προπονητικό τιμ και λοιπό επιτελείο της ομάδας.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του προς τους παίκτες:
«Είστε πολύ δυνατοί και την Κυριακή, μπροστά μας, έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα! Επίσης υπάρχει και ένα ακόμη κίνητρο, το οποίο έχει να κάνει -και είναι κάτι για το οποίο θα ξαναμιλήσουμε το Σάββατο- με τα παιδιά της Θύρας 7. Ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία που έχει συμβεί στα ελληνικά γήπεδα. Αυτό έγινε το 1981 και το Σάββατο θα είναι το μνημόσυνο. Έγινε μετά από μία πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μας 6-0 εναντίον της ΑΕΚ, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το 1981. Θα είναι πολύ καλό να συνδυαστεί με μία μεγάλη νίκη, όπως τότε με την ΑΕΚ. Μπορείτε να το κάνετε, το χρωστάμε και στα παιδιά και πιστεύω ότι και μπορείτε και όλοι θέλετε πολύ να το κάνουμε. Και θα το πετύχουμε. Θα μπείτε μέσα δυνατά, θα κερδίσετε το ματς και θα πάρουμε το πρωτάθλημα!»
Η κάμερα του eurokinissi βρέθηκε στο προπονητήριο του Ρέντη και σας παρουσιάζει τα καλύτερα clicks:





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου