ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Άρχισε η δουλειά στο γήπεδο

Ολοκληρώνοντας τις εργομετρικές εξετάσεις του Σαββατοκύριακου που πέρασε, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μπήκαν σε μία διαφορετική φάση προετοιμασίας. Άρχισαν, από το πρωί της Δευτέρας, να δουλεύουν στο γήπεδο. Καθημερινά έχουν στο πρόγραμμά τους διπλές προπονήσεις, στις οποίες κάνουν αρκετές διαφορετικές ασκήσεις.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, με πολύ τρέξιμο, όχι όμως δίχως την μπάλα. Ακολούθησαν ασκήσεις τεχνικής, ως επί το πλείστον, πάντοτε με την μπάλα στα πόδια. Τομέας στον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Και οι δύο προπονήσεις (8:30 και 18:00) διαρκούν αρκετή ώρα, ενδεικτικό της σκληρής δουλειάς, για την οποία συζήτησαν χθες άπαντες, πριν την έναρξή του προγράμματος.

Ο Κούτρης έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, η αποθεραπεία του προχωρά με εξαιρετικό ρυθμό και σύντομα θα είναι σε θέση να μπει εκ νέου σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό. Ένα μικρό χτύπημα υπέστη ο νεαρός Νικολής. Την Τρίτη, όπως και όλη την εβδομάδα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν πρωί-απόγευμα, τις προαναφερθείσες ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου