ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Ποιούς διώχνει ο Μαρινάκης



Αποφασισμένος να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα, μετά από την εικόνα που εμφάνισε φέτος, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αλλωστε τα όσα μεταφέρθηκαν στα αποδυτήρια, από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, δείχνουν και τις εξελίξεις.
«Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω», ήταν κάποια από τα ήπια λόγια του Μαρινάκη.
Η πόρτα της εξόδου άνοιξε λοιπόν και να δούμε ποιοί φεύγουν σίγουρα. Ο Μιραλάς ήδη επέστρεψε στην Αγγλία, ο Μποτία έμεινε ελεύθερος, εχώ έχει ανακοινωθεί και η αποχώρηση των Οφόε και Σεμπά. Ο Ιβουσιτς θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.
Ο Ομαρ θεωρείται ότι βρίσκεται προς παραχώρηση, όπως και ο Μάριν με τον Πάρντο.
Ο Προτό πληρώνει το σπασμένο μάρμαρο, ενώ σίγουρη είναι και η αποχώρηση των Ζιλέ, Μαρτίνς, Τζούρτζεβιτς,  Χατζισαφί, Βέργου και Ιγκόρ.
Επίσης υπό παραχώρηση βρίσκονται οι Φορτούνης, Ενγκελς, ενώ άγνωστο είναι το τι θα ισχύσει με Ταχτσίδη, Ρομαό και Ανσαριφάρντ.
Στις 15 ιουνίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, θα δούμε έναν άλλο Ολυμπιακό, υπό την καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς.
 https://www.rednews.gr/poious-diochnei-o-marinakis/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου