ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
          Για ολα οσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, με αποτέλεσμα την μην διεξαγωγή του ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ θα καθισει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
          Αντιμετωπίζει πολλές πολλές κατηγορίες, με αξιόποινες πράξεις και βαριά τιμωρία!
          Εκτός απο το μεγάλο και κλειστό ρολό που πέταξε ένας που και παλιά είχε απασχολήσει την Αστυνομία (συνελήφθη!) που κτύπησε στο πρόσωπο τόν προπονητή τού Ολυμπιακού τον Όσκαρ Γκαρθία που πήγε και νοσηλεύτικε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είχαμε και φοβερά επεισόδια μεταξύ της Αστυνομίας και των χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟΚ που ήθελαν να μπούν στα αποδυτήρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να κτυπήσουν τούς παίκτες του! Μάλιστα απο τα επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ με την Αστυνομία είχαμε και αρκετούς τραυματίες αστυνομικούς!
          Στο Φύλλο Αγώνα αναφέρονται τα περιστατικά και για κάτι που ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι δήθεν ο κ. Γκαρθία δέν είχε δηλωθεί! Γι'αυτο ομως τούς διαψεύδει περίτρανα ο διαιτητής Αρετόπουλος που επισυνάπτει τήν λίστα που έδωσε ο Ολυμπιακός εμπρόθεσμα, όπως θα δείτε και στο σχετικό δημοσίευμα μας.
          Τώρα.
          Αυστηρές θα είναι οι ποινές στόν ΠΑΟΚ, όπως πέρυσι καί στόν Παναθηναϊκό!
          Έν τω μεταξύ η ΑΕΚ ζήτησε με επιστολή της στόν υφυπουργό Αθλητισμού, την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις.




           Κάτι ομως που δέν προβλέπεται απο τόν κανονισμό!
Γιώργος Κοντονής 
     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου