ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ "ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΝΑΛΤΙ..."!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Αγαπητε κ. Υπουργέ,
              Σταύρο μου, η αποφασή σου για αναβολή του Πρωταθλήματος ηταν τουλάχιστον βιαστική και ανόητη!
              Δυστυχώς "παιζεις" το παιχνιδι των τριών (Παναθηναικός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) που βλέποντας πως ΔΕΝ μπορούν να τα βάλουν με τόν Ολυμπιακό, εβαλαν μπροστα εσένα και σε έπεισαν να βγάλεις ανακοινωση, η οποια να λέει οτι για "λόγους ασφαλείας και δημόσιας τάξης" (αλήθεια ποιοι ειναι οι λόγοι ασφαλείας; Ουδείς πιστευει κάτι τέτοιο...) δέν θα αρχίσει "κανενα πρωτάθλημα"!
              Οφείλω ομως να σου πω, πως εχει παρασυρθεί απο τούς επικεφαλείς των τριών αυτών ομαδων οι οποιοι ενω δεν βάζουν το χερι στην τσέπη για να αγοράσουν παίκτες, θέλουν να επιβάλουν κατι τετοιο και στον Ολυμοιακό!
               Σταύρο μου, 
               Εχεις γίνει "θύμα" αυτών των τριών και το αποτέλεσμα θα ειναι τραγικό για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο!
               Δεν ξερω και δέν υιοθετώ την ανακοίνωση της ΕΠΟ η οποια λεει πως θέλεις σαν αλλος Λουδοβικος, να διαλύσεις τό ποδοσφαιρο, ομως οφείλω να επαναλάβω οτι "έπαιξες και παιζεις το παιχνιδι τους δυστυχώς..."!!!
               Αληθεια κυριε υπουργέ, τι θα κερδίσεις εσυ, απο την αναβολή του πρωταθλήματος; ΤΙΠΟΤΑ απολύτως! Αντίθετα τα έβαλες με την μεγαλύτερη ομαδα της Χωρας μας, τόν Ολυμπιακό, ο οποιος οπως ξερεις διαθετει και περισσοτερο κοσμο (ψηφίζει κιολας! Ε; Σταυρο μου; Ψηφίζει...) και φυσικά τα περισσοτερα χρήματα! Ειναι η πιο πλούσια ομάδα της Ελλάδος και το γνωρίζεις...
                 Εκεινο που ισως δέν ξερεις ειναι πως ο Ολυμπιακός θα προσφύγει στην Ελληνικη Δικαιοσύνη. Καταθέτει μήνυση και αγωγη... 
                Μάλιστα, ακόμα και απο το νησί μας απο την ομορφη Ζακυνθο, μου ειπαν πως ΔΕΝ συμφωνούν μαζί σου! Με την απόφαση σου να πάρεις το μέρος και να "παίξεις" το παιχνιδι του ΠΑΟΚ, του Παναθηναικού και της ΑΕΚ, εις βάρος του δύσμοιρου Ελληνικού Ποδοσφαιρου, αναβάλλοντας τους αγωνες των πρωταθλημάτων!
                Και Σταύρο μου, οπως εγινε γνωστο στόν επικείμενο ευρύ ανασχηματισμό ο Αλεξης Τσίπρας θα σε αντικαταστήσει!!! Ειναι βέβαιον αυτό...
                Ακόμα κ. Κοντονή,
                Σταύρο μου,
                Ακουσα και δέν μου αρεσε καθόλου αυτο, οτι Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!!!!!
                Και ολα αυτα, γιατι;
                Γιατί σε παρεσυραν αυτοί οι επιτήδειοι, οι οποιοι μόλις "φύγεις" απο το υπουργείο θα σε ξεχάσουν...χθές!!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! Αυτη ειναι η αληθεια, δυστυχώς!
                Σταυρο μου,
                Οσο ειναι ακομα καιρός παρε πισω την αποφαση σου και άφησε το πρωτάθλημα της Ελλαδος να γινει κανονικά.
                Υπαρχουν κανονισμοί του ποδοσφαίρου και οι οποιοι μπορουν να εφαρμοστούν!!!
                Καλημερα Σταυρο και ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις περι τίνος προκειται και τι πας να κάνεις...
Γιώργος Κοντονής
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου