ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΗΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ!

   Μέσα σε μια όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νέας Φιλαδέλφειας εκοψαν την Βασιλειοπιττα τους, την οποία ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβυτερος π.  Γεώργιος Κατσαούνης,  ο οποίος πριν βάλει το ιερό και τιμημενο Ράσο υπήρξε διαιτητής ποδοσφαίρου!  Έφθασε μαλιστα να διευθύνει πολλούς αγώνες της τότε Β' Εθνικής κατηγορίας, ενώ έπαιξε και επόπτης σε αρκετούς αγώνες Α' Εθνικής...
   Ανάμεσα στις ευχές από την διοίκηση από τον  πρόεδρο Ξενοφώντα Μπουσους και του γραμματέα του Συνδέσμου Γιαννη Ιντζεγιαν έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις, κάτι που ο Σύνδεσμος των Παλαιμάχων κάνει καθε χρονο.

   Τιμητικές διακρίσεις πήραν εφέτος πολλοί οι οποίοι έχουν βοηθήσει στην προβολή, ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος.
    Μεταξύ των τιμηθεντων ήταν παλαιοί παίκτες της περιοχής που αγωνίστηκαν σε ομάδες Α' Εθνικής κατηγορίας.
    Ακόμα με τιμητική πλακέτα τιμήθηκε για την δράση του στα περίπου 35 χρόνια που ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας ο καλός μου φίλος ο Χαράλαμπος Μποβος, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε πως πρέπει κάποτε να τιμηθούν όλοι ακομα και αυτοί που έχουν φύγει από την ζωή. Ήταν μια πρόταση που ακούστηκε και μάλλον υιοθετήθηκε από την διοίκηση τού Συνδέσμου.
    Την απονομή στον κ. Μποβο έκανε η αφεντιά μου. Έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω για τον άνθρωπο Χαράλαμπο Μποβο και την δράση του ολα αυτα τα χρόνια στον Δήμο.
    Ήταν μία εκδήλωση λιτή μεν, αλλα ειναι αλήθεια οτι εντυπωσίασε.
    Χρόνια πολλά και του χρόνου
Γιώργος Κοντονής
  










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου