ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
               Υστερα απ'οσα εχουν γίνει τον τελευταίο καιρό και από το κυνήγι απ'ολους του Ολυμπιακού, ο οποίος παρα αυτές τίς ΑΔΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ κατάφερε και τερμάτησε ΠΡΩΤΟΣ και μέ μεγάλη διαφορά απο τόν δεύτερο ΠΑΟΚ, ( εξι βαθμοί η απόσταση) που εκανε οτι μπορούσε για να ΑΡΠΑΞΕΙ τό πρωτάθλημα απο τον Ολυμπιακό ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!
               Βέβαια ολα οσα κι'αν επικαλέστηκε ο ΠΑΟΚ και παρά την βοήθεια της "Τσίπρας και Σία" Κυβέρνησης και του ίδιου του Τσίπρα, ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ!!!
               Ο Ολυμπιακός που ειχε το ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ,  Δ Ι Κ Α Ι Ω Θ Η Κ Ε  σε ολα!!!
               Τωρα πια και υστερα απο τα τρομερά επεισοδια που εκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οπως κι'αυτοί της ΑΕΚ στόν τελικό του Κυπέλλου της ΝΤΡΟΠΗΣ στόν Βόλο, ο Ιβαν Σαββίδης στον οποιο ο Τσίπρας χάρισε το Κύπελλο, εχει ΛΟΥΦΑΞΕΙ!!!
               Με γνώμονα ολα αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο τού Πειραιά συνεδρίασε χθές βραδυ και πηρε θέση για ολα οσα εχουν κάνει και τον κατατρεγμό απο τούς αλλους στόν Ολυμπιακό.
               Ετσι στο τέλος της συνεδρίασης εγκρίθηκε, απο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πειραιά, ψήφισμα υπερ του Ολυμπιακου, του πρεσβευτή ης Ελλαδος σε ολόκληρο τόν κοσμο.
               Κι'ετσι ακριβώς ειναι...
Γιώργος Κοντονής

             ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου