ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Επειδή ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη και ΟΧΙ ο ιστορικός ΠΑΟΚ τής όμορφης Θεσσαλονίκης μας, θέλει μεταχειριζόμενος φθηνές δικαιολογίες και χωρίς αξιόλογες αποδείξεις να πάρει το πρωτάθλημα απο τόν Ολυμπιακό, ο οποίος αναδείχθηκε πρωταθλητής μέσα στούς αγωνιστικούς χώρους και οχι στίς δικαστικές αίθουσες, οπως επιδιώκει να τό κανει ο ΠΑΟΚ, πού  κι'αυτή την μάχη θα την χάσει και μαλιστα πανηγυρικά, εχω μία πρόταση...
             Προσωπικά προτείνω στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό να στείλουμε στόν ΠΑΟΚ αυτό τό Κύπελλο, (το βλέπετε μαζί μου στην φωτογραφία!) μιάς και το εχει τόσο μεγάλη ανάγκη...
             Και ειναι οπως βλέπετε Β Α Ρ Υ Τ Ι Μ Ο !
             Γελάτε;
             Και πολύ καλά κάνετε...
             Αλλωστε η υπόθεση, ετσι οπως εξελίσσονται τα πραγματα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!
             Ο Φρανσουά Μοντεστό που κλήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή για να πει τι εγινε στο δεύτερο ημιτελικό αγώνα με την ΑΕΚ, οπως έγραφα και στο σχόλιο μου πρίν απο λίγες ημερες κατέθεσε πως δέν ξερει Ελληνικά, οποτε δέν ειπε λεξη για ολα οσα λέει ο κ. Βρακάς στην έκθεση του!
             Να τονίσω ακομα πως ο κ. Βρέντζος κατέθεσε ενα στοιχείο πού ειναι ατράνταχτο και παρουσιαζει την δόλια συμπεριφορά τού παρατηρητή. 
             Ο γιός του κ. Βρακά αγωνίζεται-παιζει μπάλα στίς Ακαδημίες του ΠΑΟΚ!!!!!
             Τώρα τι γινεται κ. Βρακά; Ε;
             Εν τω μεταξύ,
               Κάτι ακόμα.
               Δίκαια ο Παναθηναικός θέλει το μίνι Πρωτάθλημα να ξεκινήσει, οπως ορίζουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου της Σούπερ Λιγκ. 
               Κι'αυτό σημαίνει πως θα επικυρωθεί η βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ θα μείνει με τα...ρίσκα του, οπως λένε οί ίδιοι οι άνθρωποί του!..
               Αλλά και τιμωρία αν υπάρξει, κομματάκι δύσκολο, τότε αυτή θα ισχύσει απο τήν νέα ποδοσφαιρική χρονιά!
               Το κατάλαβες κ. Σαββιδη ή να το ξαναπώ; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου