ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Αφού πρωτα ευχηθώ καλη επιτυχία που ειμαι σίγουρος γι'αυτήν, στην ομαδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που τούτη την ωρα αγωνίζεται στήν Κωνσταντινούπολη στον πρωτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ, θα σχολιάσω την μεγάλη πολύ μεγάλη νίκη του φίλου μου ιδιοκτήτη καί προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη που με εύστοχες κινήσεις κατάφερε κι αγόρασε τήν εκανε δική του, τήν ιστορική Βρετανική ομαδα Νοτιγχαμ Φόρεστ.
             Μπραβο Βαγγέλη.
             Και θα πρέπει να διαβεβαιώσω τά εκατομμύρια των Ολυμπιακών πως αυτό ΔΕΝ σημαίνει, πως "θα ξεχασω τόν Ολυμπιακό μου", που απο μικρο παιδι ο Βαγγέλης λατρεύει με παθος!!
                Μάλιστα αυτο τό δήλωσε και στούς Βρετανούς συναδέλφους δημοσιογραφους...
                Τωρα.
                Στήν πρόσφατη συνεντευξη του στο ΒΒC απ'οπου ειναι και οι φωτογραφίες που βλεπετε ο κ. Μαρινάκης μίλησε πλέκοντας το εγκώμιο της νέας του ομάδας, της ιστορικής Νοτιγχαμ Φόρεστ και υποστηριξε, πως θα κάνει ενα συμβουλευτικό σώμα με φιλάθλους αλλα κι'ενα δεύτερο με νέους. Και τα δύο συμβουλευτικά Σώματα θα μετέχουν στα διοικητικά συμβούλια, οπου θα ακούγεται και η δική τους αποψη και θέση!
                   Σε αλλο σημείο της συνέντευξης του στο BBC ο Βαγγέλης Μαρινάκης ειπε πως "τοσα χρονια οι φίλαθλοι της Νοτιγχαμ εχουν κουραστεί..."!
                   Στο σημείο αυτο τόνισε πως προτίθεται να μειώσει την τιμή στο εισιτήριο!
                   Θα πρέπει να πω πως οι φίλοι της Νοτιγχαμ Φόρεστ αγκάλιασαν απο τήν πρώτη στιγμή τόν Ελληνα Εφοπλιστή, με τον οποιον πιστευουν πως η ομάδα τους θα γράψει νέες χρυσές σελιδες στο Αγγλικό πρωτάθλημα!
                  Τό BBC μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τίς επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ελληνα Εφοπλιστή και για το πολύ πολύ σπουδαίο εργο που ο Βαγγέλης Μαρινακης εχει κάνει και συνεχίζει να κάνει στόν Πρωταθλητή της Ελλάδος τόν Ολυμπιακό!
                  Ο κ. Μαρινάκης ειπε μάλιστα πως ολα εγιναν με "σκληρη δουλεια" τοσο στην Ναυτιλία οσο και στο ποδοσφαιρο.
                  Βαγγέλη καλη επιτυχία και στην Νοτιγχαμ.
Γιώργος Κοντονής 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου