ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Χ Ω Ρ Ι Σ...

         Τήν αλλη Τρίτη ο Ολυμπιακός παίζει στα πλαίσια του Τσάμπιονς Λιγκ στην Κροατία.
Αγωνίζεται εκεί με την Ντυναμό του Ζαγκρεμπ, σ'ενα παιχνιδι κρίσιμο, ιδιαιτερα πολύ για την τοπική ομαδα.
         Βλέποντας η Αστυνομία της Κροατίας την...υποδοχή που ετοίμαζαν οι οπαδοί της Ντυναμό, στούς φίλους του Ολυμπιακο, σήκωσε τα χέρια ψηλα!
             Ετσι, ειδοποίησε την ΟΥΕΦΑ πως δεν παίρνει καμια ευθύνη για τήν ομαλή  διεξαγωγή της αναμέτρησης! Επειτα απο ολα αυτά η ΟΥΕΦΑ εχει χαρακτηρίσει το μάτς υψηλής επικινδυνότητας! Αποφασίστηκε λοιπόν να μήν ταξιδέψουν στήν Κροατική πρωτεύουσα οι "Ερυθρόλευκοι" φίλαθλοι!..

     
                Τώρα...
             Τι φοβάται η Αστυνομία της Κροατίας;
             Επειδή υπαρχει αδελφοποίηση των φίλων του Ολυμπιακού με τούς φίλους του Ερυθρού Αστέρα, η Αστυνομία του Ζαγκρεμπ ειχε τίς πληροφορίες πως χιλιάδες Σέρβοι θα έμπαιναν στό γήπεδο "Μακσιμιρ" και θα ηταν ετσι, δύσκολη η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης...

    
                   Υστερα, απ'ολα αυτά η Ντυναμό αποφάσισε, να μήν "βγάλει", να μην εκδόσει εισιτήρια για την φιλοξενούμενη ομαδα! Κατι που αναμένεται να συμβεί και από τόν Ολυμπιακό, στο μάτς του γηπέδου "Γεώργιος Καραισκάκης"!
 
     
                      Προσωπικά, οπως εχω δηλώσει πολλές φορές και εχω τονίσει απο ολες τις εκπομπές μου ειμαι εναντίον της βίας, απο οποιαδήποτε πλευρά κι'αν αυτή προερχεται. Ειναι γεγονός πως η βία δέν εχει χρώμα! Δέν ειναι κόκκινη. Πράσινη. Κίτρινη. Μπλέ. Μαύρη. Η βία ειναι παντού ιδια...
Γιώργος Κοντονής



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου