ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

"ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ"!

           

 Σημερα ειναι μια μεγάλη ημέρα για το ποδοσφαιρο της χώρας μας! Κι'αυτό επειδή ο Ολυμπιακός με τήν νέα νίκη του (δευτερη εκτός έδρας, μετά απο τον θρίαμβο επί της Αρσεναλ στό Λονδίνο με 3-2!) στό Τσαμπιονς Λιγκ, δεν πήρε μόνο αυτός βαθμούς, αλλα προσέφερε και στην Ελλαδα...
            Ναι!
            Ειναι μεγάλη η νικη τού Θρύλου στο Ζαγκρεμπ!
            Βεβαια το 1-0, δέν αντικατοπτρίζει τήν πραγματικότητα. Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός της Ελλαδος να πετύχει κι'αλλα γκόλ... Ή και να δεχθεί κάποιο...
            Και να φαντασθειτε πως πρίν απο αυτό το δύσκολο, πραγματικά δύσκολο γκόλ που πέτυχε ο Ιντεγιε, ο ίδιος παικτης πρό κενής εστία ειχε..."πετάξει" την μπάλα αουτ!
            Με την επιτυχία αυτού του τέρματος ο Ιντεγιε, τόν οποιον ο Ολυμπιακός αγόρασε εξι εκατομμύρια ευρω απο την Βρετανία, άρχισε να ξεπληρώνει...,να ξεχρεώνει τον...λογαριασμό!!!
            Ο νεαρός άσσος του Θρύλου, ο Φουρτούνης που ηταν και ειναι το άλφα και το ωμέγα των "Ερυθρολεύκων", υπήρξε και χθές εκπληκτικός, παρα το γεγονός οτι βρέθηκε πολλές φορές "μπλοκαρισμένος" ανάμεσα σε δύο ακόμα και σε τρεις αντιπάλους του! Ο προπονητής τής Ντιναμό ειχε..."διαβάσει" το παιχνίδι του μικρού και τον ειχε "περιορίσει"!..
            Ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο κ. Σιλβα έδειξε για αλλη μια φορά ποσο πολυ γνωρίζει απο το κατάλληλο στήσιμο μιας ομάδος.
            Ετσι και χθές εστησε τον Ολυμπιακό με τετοιο τρόπο, ωστε να μήν δεχθεί γκόλ και τα κατάφερε, αλλα καί να πετύχει και νικη, κατι που εγινε!
            Σήμερα ολη η Ευρώπη, "μιλάει", για την νέα μεγάλη επιτυχία του μεγάλου Ολυμπιακού...
            Θρύλε Θεέ Μου, Ολυμπιακέ μου!
              Α Ξ Ι Ο Σ
Γιώργος Κοντονής

           • Δειτε τωρα σε τρία στιγμιότυπα το γκόλ της σπουδαίας, 
                   της τεράστιας νίκης του Ολυμπιακού στο Ζαγκρεμπ, 
                   επι της Ντιναμό με 1-0!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου