ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ 14 ΛΕΠΤΟ...


      
               Ηταν το 14λεπτό των αγώνων του Ολλανδικού Πρωταθλήματος, της περασμένης Κυριακής, οταν οι φίλαθλοι σε ολα τα γήπεδα σηκώθηκαν όρθιοι (οπως βλέπετε και στήν φωτογραφία) και αρχισαν να χειροκροτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, φωνάζοντας ρυθμικά το ονομα του παγκόσμιου Γιόχαν Κρόιφ. Του καλού μου φίλου.

      
                 Διαβάστε τώρα πως τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν την σχετική είδηση.
 
                Οπως ειναι γνωστο, ο Γιόχαν Κρόιφ, περνά τουτες τίς ώρες πολύ πολύ δύσκολες στιγμές! 
             Ειναι σοβαρά άρρωστος και ολοι ελπίζουμε με την βοήθεια του Θεού και απο την μάχη αυτη ο "Ιπτάμενος Ολλανδός", θα βγεί νικητής!
         
     
                 Και ετσι ειναι.
              Ο Γιόχαν λοιπόν δίνει τον πιο σπουδαίο αγώνα της καριέρας του.
              Εχει πείσμα θέληση και πανω απ'ολα νιώθει την μεγαλη αγάπη των εκατομμυρίων φίλων του, σε όλον τόν κοσμο!

      
                  Να σας θυμίσω πως ο Κρόιφ που και ως ποδοσφαιριστής, αλλα και ως προπονητής εγραψε χρυσές σελίδες οχι μόνο στο Ολλανδικό ποδοσφαιρο, αλλα στο Παγκόσμιο, κάπνιζε πανω απο τέσσερα πακέτα τσιγάρα την ημέρα! Ακόμα κάπνιζε στο ημίχρονο, αλλά και στην φυσούνα λίγο πρίν μπει στόν αγωνιστικό χώρο!!!
               Τα τελευταία χρόνια και επειδή οι γιατροί τόν ειχαν προειδοποιήσει οτι το τσιγάρο θα τόν σκότωνε, το ειχε κόψει! Και οχι μόνο αυτό εκανε και κάνει και αγώνα ενάντιο του καπνίσματος!..
               Ομως τωρα τελευταια αρρώστησε πολύ και δίνει σκληρή μάχη, για να νικήσει τον θάνατο! Μιά μάχη, απο την οποία ελπίζω, ελπίζουμε ολοι, να βγεί ΝΙΚΗΤΗΣ!
Γιώργος Κοντονής
               

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου